tirsdag 15. juni 2010

André besvimte på skolen..

Uff! Ingen morsom telefon å få om at lillegutt hadde besvimt på skolen :(

Læreren hadde stått vedsiden av han da han besvimte, og hun tok da imot han. De stod å sang - øvde til besteforeldredagen de skal ha på torsdag da han hadde spurt om å få gå på do. Læreren hadde da sagt at det kunne han, men de måtte bli ferdig med sangen først. Like etterpå besvimte han .. :(

Reiste opp direkte og hentet han, dro derfra og rett til legen. Hun undersøkte han - lyttet, klemte og sjekket hals/ører og tok blodtrykk. Alt fint :) . Hun ville ta yttligere tester, og da ble det en urinprøve og et lite stikk i fingeren.

Det eneste som ble funnet var at CRP lå på rundt 50, noe som kan indikere infeksjon/betennelse i kroppen. Dette var det eneste som kunne indikere på noe "feil", siden allt annet var bra.

Så da skal vi tilbake imorgen for å sjekke CRP verdiene igjen.

Han var ute i regnet igår, ble litt kald. Sovet urolig i natt. Han følte seg litt sliten og hadde litt vondt i magen og voksemerter i beinet på morran, men ville på skolen.

På skolen vet jeg ikke hvor lenge de hadde stått og øvet, men han hadde på seg litt mye klær tror jeg. var varmt i rommet, og han hadde på seg olabukse, t-skjorte og collegegenser med glidelås. Kan være at det var litt for varmt for han, for han hadde vært litt svett/varm.

uansett.. Alt virker bra nå :) men helt klart en ubehagelig episode :(

Ingen kommentarer: