tirsdag 23. desember 2008

André har fått hjernerystelse...

uff.. lille julaften i 2008 brakte med seg hjernerystelse til sønnen min :(

det hele skjedde da vi var ute med hundene ved 11 tiden.. André gikk litt utpå kanten, og plutselig datt han overende.. Blødde skikkelig neseblod, og jeg fikk jo nesten hjerteinfarkt der skyndet meg ned til han...
han reiste seg opp, gråt, for han hadde jo slått seg, og vi fortet oss hjem.. så ikke ut til at nesen var brukket eller noe, men leppa var hoven, og han hadde et lite sår i panna..

han hadde blødd endel, og måtte kaste opp litt blod (han snufset det jo inn igjen, og det var nok litt kvalmende) var bare 2-3 "spyttklaser" med blod som kom opp..

Han virket litt forvirret, så jeg bare dro han med ut i bilen og reiste direkte opp til doktoren..
På veien opp gjentok han de samme spørsmålene om og om igjen, og jeg ble jo redd for at det var noe alvorlig. Løp inn til doktoren, og fikk komme inn øyeblikkelig.

Legen undersøkte, og alt så "bra" ut, men at han hadde en hjernerystelse. Antagelig bare en svak/mild en, siden han ikke hadde mistet bevisstheten. Men han hadde nok fått et "lite sjokk" også, siden han var urolig, frøs, skalv på henda o.l..

han ble spurt o flere ting, og han husket ikke hva som hadde skjedd, visste ikke hvilken dag det var imorgen (hadde glemt at nissen skulle komme) og han har gjentatte ganger spurt om han blødde mye, hvor han datt, om han gråt, og generelt mye om det som skjedde.. Han husker ingenting sier han..

uff.. dette er virkelig en mors mareritt altså! Man føler seg så hjelpesløs, men ble jo beroliget av legen da. Han er en utrolig flink doktor, og han undersøkte André nøye. Vi skulle bare ta det helt med ro, slappe av, ingen spilling/tv titting (ihvertfall ikke mye av gangen) og jeg skulle ha han til oppservasjon i minst 12 timer.

Vi hadde jo tenkt å reise over til Sverige ikveld, men må nok vente til i morgen tidlig.

må nok reise opp på butikken når sambo kommer hjem, og kjøpe en liten ting til han.. stakkars lille elsklingen min...

1 kommentar:

trivago sa...

Hej Linda!
Oj, stackars Andre! Vilken tur att det inte blev värre, men jag förstår att du blev jätterädd!!
Idag har vi startat upp ett nytt veckotema inne på trivagobloggen. Om du är med den här första veckan får du 1500 andelar i bonus inne på trivago ;o)
Gott nytt år!
Helena