mandag 16. februar 2009

.:SLITEN:.

åh så deilig det er å slappe litt av før jeg skal ta en tidlig kveld..

har vært en slitsom dag på jobben idag! møtte opp kl 09.00 (1 time tidligere enn vanlig) for å møte en fyr som skulle koble opp telefonlinje og linje til bankterminalen i den nye butikken vår idag. Han ringte nærmere 09.30 og fortalte at han ikke kunne komme, han hadde fått kink i ryggen, så han klarte nesten ikke å gå..

krysser fingra for at han rekker å komme senest onsdag, for på torsdag skal vi i teorien være klar til å åpne den nye butikken.

dagen idag har gått med til å tømme hyller - demontere hyllene, for deretter å bære de ned for å så montere de opp igjen... Det er mye som må gjøres, og vi var virkelig heldige som fikk overtatt 9 hyllemeter som stod gjen er nede!

resten av hyllene er ventet tirsdag - senest onsdag.. kommer de senere, har vi et lite problem - mildt sagt!


vel.. har holdt på i 11 timer med å bære/flytte/montere diverse, og har ikke fått sittet mer en maks 30 minutter... er såå sliten i beina for å si det sånn.. har ikke akkurat de beste skoene å gå lenge i, så jeg får se om jeg kanskje finner noen sandaler eller noe imorgen.. tror ikke jeg klarer å gå i vinterskoa i så mange timer til...

imorgen er det på igjen.. har sikkert 2/3 av alle varene igjen...*hjelp*

1 kommentar:

Livet på Citronodlingen sa...

du har något att hämta inne hos mig ;o)