lørdag 24. januar 2009

Ekornet "vårt"




idag kom ekornet "vårt" på besøk igjen :) Det skal være 2 av dem, men det er som regel bare en og en fremme. Fikk tatt noen bilder, desverre ikke de beste.. Det snødde og jeg måtte skru av blitsen.. Har zoomet maksimalt, siden jeg ikke kunne gå nærmere uten å skremme h*n vekk.

De dukker opp innimellom, og vi matet de forrige vinter også. Da la vi også ut endel nøtter som de gravde ned over hele hagen og i skogen bak oss :) Plutselig kan man se restene etter en nøtt her og der.. Må nok finne frem flere nøtter å sette frem til dem. Ifjor hadde vi en liten tømmerstokk som sto rett ved treet, og der pleide de å hente nøttene. Må nok finne frem noe å legge nøttene på, så de ikke forsvinner under all snø.. Her laver det ned, og det må ha snødd mer enn 20-25 cm bare inatt/dag! Er helt snødd inne, og jeg som egentlig skulle vært med ei venninne å bade idag, sitter innestengt her hjemme.. :( nå har brøytebilen vært her, og nå må jeg grave frem bilen.. *phu*


Flere bilder av det nydelige ekornet "vårt" :) Det er så morro å bo her vi bor, her har vi fugler, ekorn, rådyr, rev og grevling! Skulle nesten tro vi bodde midt i skogen :)



















1 kommentar:

Anonym sa...

Så koselig. Moro å ha et så søtt dyr i nærheten og titte på.