søndag 18. januar 2009

Trivagos veckotema STRAND

ja, denne ukens tema får en til å lengte etter sommeren! En reise til Thailand frister jo selvsagt også - da hadde man sluppet å vente så lenge til å kjenne sanden mellom tærne..


Om sommeren reiser vi ofte til "Steintangen" for å bade. Her er det grei temperatur, t.o.m Milton og Luuk vasser uti! Noe dere kan se bevis på bildet..
Vi må kjøre ca 1 mil for å komme frem, men det er overkommelig! Innimellom reiser vi hit med venner også, og da har vi gjerne med grillmat som vi koser oss med. André stortrives med å leke i vannkanten, og hundene svaler seg ned i vannet. Siste dagen vi var her, begynte det å tordne. Først langt borte i det fjerne, og vi koste oss med å se på lynnedslagene mens vi spiste grillmat. Etterhvert begynte det å mørkne mer og mer, og vi måtte pakke sammen i hui og hast for å ikke bli bløte når det begynte å småregne.. Fikk tatt noen bilder av lyn-glimtene da, og det var en spesiell avslutning på badesesongen for oss!
Det er fortsatt "OK" vær hos oss da vi ser lynglimtene langt unna
Men mens vi fotograferer kommer uværet allt nærmere..
Vi rakk å komme oss i bilen før det verste regnet sprutet ned..

2 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

va häftigt med blixten! Och kul att se hur vovvarna ser ut!

Milli sa...

jo det ær væl dærfør jag inte ær på datan så ofta nær tony ær hemma. men nu kan vi ju umgås samtidigt som jag surfar hehe.. dopet ær på lørdag..